diumenge, 5 de juny del 2011

La Cantarella 2011!



Cançons com l'Estaca de Lluís Llach, Mort de Gana de la Trinca, l'Empordà de Sopa de Cabra o l'havanera El meu Avi són algunes de les que han interpretat els escolars participants a la segona edició de la cantata escolar Cantarella que aquest 2011 arribava a la seva segona edició i que s’ha celebrat aquest matí de divendres 3 de juny a la plaça Frederic Rahola de Roses amb més de 300 alumnes participants.
Han pres part en aquesta cantata totes les escoles de Roses amb la col·laboració dels centres educatius de Palau-Saverdera, Pau, Vilajuïga i Garriguella.
Degut a l’èxit de la passada edició, el professorat participant en aquesta ha decidit crear un projecte amb el nom de Cantarella ja que creuen que s’ha de començar a instaurar com quelcom a tenir en compte dins les programacions d’aula, a més de ser un gran acte escolar, on a part de mostrar diverses cançons treballades a classe sigui una jornada de convivència entre alumnes, professors i familiars.
En la passada edició la temàtica es va centrar en cançons infantils del compositor Antoni Miralpeix, i aquest 2011 s'ha optat per temes del Pop i el Rock català, que han estat interpretades pels alumnes de primària del primer cicle de secundàries dels centres educatius mencionats abans.
La novetat de la cantarella 2011 és que aquest any s'ha comptat amb una banda amb bateria, acordió, baix i guitarra elèctrica.
Les cançons que han interpretat els escolars són: l'Estaca, Mort de gana, el meu avi, l'Empordà, boig per tu, corren i no tinc temps.

Empordà tv.

________________________________________________


Els alumnes de sisè de primària i primer cicle de secundària de les escoles de Roses, Vilajuïga, Pau, Palau Saverdera i Garriguella han dut a terme aquest matí a la Plaça Frederic Rahola la segona edició de la Cantarella a Roses.
Els alumnes han interpretat Corren dels Gossos, No tinc temps de Mazoni, Boig per tu de Sau, L´Emporda de Sopa de Cabra,Mort de gana de La Trinca, Qualsevol nit pot sortir el sol de Jaume Sisa, L´Estaca de Lluis Llach, El meu Avi de Josep Lluís Ortega i Monasterio.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada